EmailFacebookLinkedIn

Menu

 

Een werkgever met dezelfde ambitie
 

Wij willen nu en in de toekomst onderwijs bieden dat het verschil maakt. Het is onze visie om kinderen een stevige basis te bieden en te ondersteunen het vermogen te ontwikkelen om te kunnen functioneren in de toekomst. We richten ons op de cognitieve vaardigheden in samenhang met houdingen, motivaties en beeldvorming. Waarmee kinderen in staat zijn om te verwoorden: wat wil ik, wat kan ik en wat doe ik.

 Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 

Om onze ambities te realiseren, zijn onze medewerkers, en vooral de leerkrachten, van het grootste belang. Als we het beste uit onze leerlingen willen halen, kan dat alleen met leerkrachten die zich voortdurend verder willen verbeteren en ontwikkelen.

Ons scholenbestuur omvat 31 openbare scholen met veel verschillende typen onderwijs, zowel reguliere basisscholen als scholen voor speciaal basisonderwijs.

Ervaring opdoen in het speciaal basisonderwijs (SBO), Montessori-, Jenaplan- of Daltononderwijs of op een Freinetschool? Dat kan! Werken op een 52-weken school of op een school met het Steve Jobsconcept? Dit is mogelijk! Consent heeft zelfs een internationale school! Onze missie is kinderen te leren leren, leren communiceren en leren hun eigen geluk te organiseren. De leerkracht is hierbij de sleutel tot succes!

Het onderwijspalet van Consent bestaat uit 31 scholen waarvan:

  • Eén school voor speciaal basisonderwijs;
  • Vier scholen met Daltononderwijs;
  • Twee scholen met Montessorionderwijs;
  • Eén scholen met Jenaplanonderwijs;
  • Eén school met Freinetonderwijs;
  • Eén school met flexibele onderwijstijden;
  • Twee 10-14 scholen;
  • Eén alles-in-1-school;
  • En één Internationale school.

Zo is er voor jou ruime keus om les te geven bij openbaar onderwijs naar eigen wens. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.Werken in een team dat bij je past
 

Er zijn bijna 700 enthousiaste leerkrachten werkzaam bij de scholen die onder Consent vallen. Stuk voor stuk gepassioneerde collega’s met een hart voor hun vak. Wanneer je besluit voor Consent te werken is de kans groot dat je in een team terecht komt dat perfect bij jou past.
 


"Consent geeft mij als leerkracht
alle kansen. Onderwijsdagen met inhoud en een geweldige studiereis over passend onderwijs naar Londen. Dat inspireert!

 

Marieke GrobbenLa Res Enschede


"Consent heeft zowel oog voor leerlingen als leerkrachten. Ze staan open voor vernieuwing. Ontplooiing vanuit onze eigen schoolidentiteit. Dat is het mooie."

 

Daniël GroeneveldDe Imenhof Losser


"Ik wil in september aan een master gaan beginnen waarbij Consent mij alle ruimte biedt. Dat is niet alleen investeren in jezelf. Consent investeert ook in mij."
 

Jord PereboomMolenbeek Boekelo