EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu


Leerkracht invalpool


Ben jij die superleerkracht die wij zoeken om in te vallen bij Consent?

Consent werkt met een zogenaamd Flexteam - dit zijn invallers met een vast dienstverband - en invallers op tijdelijke basis in onze invalpool. Omdat de ketenbepaling voor ons niet van toepassing is, heb je ruime (inval)mogelijkheden bij één of meer van onze 32 scholen. Wij bieden volop doorstroommogelijkheden, begeleiding en ruimte voor professionalisering. Als invalkracht kun je ook cursussen en trainingen volgen bij onze VCO-Consent Academie of een beroep doen op de begeleiding van onze (starters-)coach.

Ervaring opdoen in het speciaal basisonderwijs (SBO), Montessori-, Jenaplan-, Daltononderwijs of op een Freinetschool? Werken op een 52-weken school of op een school met het Steve Jobsconcept? Of valt je oog toch op onze Internationale school. Het kan allemaal. Ons scholenbestuur omvat 32 openbare scholen met veel verschillende typen onderwijs. Onze missie is kinderen te leren leren, leren communiceren en leren hun eigen geluk te organiseren. De leerkracht is hierbij de sleutel tot succesvol onderwijs.

De invalwerkzaamheden betreffen niet alleen onvoorziene afwezigheid maar ook langdurende verloven. Het kan dus zomaar zijn dat je de mogelijkheid krijgt om een halfjaar mee te draaien binnen een schoolteam.

Heb je een PABO diploma op zak óf een afgeronde LIO-stage en vind je het geen probleem om soms kort van te voren te horen waar jij vandaag ingezet wordt? Dan ben jij uitermate geschikt voor deze functie! 

Wij zijn op zoek naar jouw talent. Dus of je nu als allrounder veel verschillende ervaringen wilt opdoen, een echte kleuterjuf bent of affiniteit hebt bij de bovenbouw, meld je hieronder aan.

Wil je meer weten over deze vacature dan kun je contact opnemen met Marije Zanderink of Annet Rogoz-Gommers (coördinatoren Flexibele Inzet), per e-mail via vervanging@consentscholen.nl of telefonisch op tel.nr. 053 488 4448. 


Solliciteren?

Klik op de knop solliciteren. Je motivatie kun je richten aan Marije Zanderink/Annet Rogoz-Gommers.

Acquisitie door derden op deze advertenties wordt niet op prijs gesteld. Dit geldt ook voor het ongevraagd doorplaatsen van onze vacatures op andere sites.

Privacy statement
Stichting Consent hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bij het gebruik van deze website is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

Acties