EmailFacebookLinkedIn

Menu

 

Onderwijsassistent invalpool
 

Stichting Consent beheert alle openbare basisscholen in de gemeenten Enschede, Oldenzaal, Losser en Dinkelland. Dit zijn 32 veelkleurige scholen voor (speciaal) basisonderwijs met een eigen lokale kleur en daarbinnen een gecertificeerd aanbod van Montessori-, Dalton-, Freinet- en Jenaplanonderwijs, een school voor gepersonaliseerd onderwijs en een Internationale School. Zo is er voor ieder kind en iedere ouder een ruime keus voor Openbaar Onderwijs naar eigen wens. Ruim 7000 leerlingen volgen onderwijs op één van onze scholen, als basis voor een goede toekomst.

Consent werkt met een zogenaamde Flexpool - dit zijn invallers met een vast dienstverband - en invallers op tijdelijke basis in onze invalpool. We hebben 32 scholen dus heb je ruime (inval)mogelijkheden. Wij bieden volop doorstroommogelijkheden, begeleiding en ruimte voor professionalisering. Als invalkracht kun je ook cursussen en trainingen volgen bij ons Scholingsplein of een beroep doen op de begeleiding van onze starterscoach. Onze missie is kinderen te leren leren, leren communiceren en leren hun eigen geluk te organiseren. De onderwijsassistent en leerkracht zijn hierbij de sleutel tot succesvol onderwijs.

Wij vragen:

Ben je goed in het individueel begeleiden van leerlingen of kleine groepen? Je biedt graag hulp bij het lezen, rekenen of andere activiteiten? Jij bent sterk in het observeren van leerlingen en je signaleert eventuele problemen. Daarnaast draag je zorg voor de inrichting van het klaslokaal en je zorgt ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt aan het einde van de dag. Ben jij die vliegende keep die een helpende hand kan bieden waar dat nodig is?

De invalwerkzaamheden betreffen niet alleen onvoorziene afwezigheid maar ook langdurende verloven. Het kan dus zomaar zijn dat je de mogelijkheid krijgt om een halfjaar mee te draaien binnen een schoolteam. Heb je een diploma Onderwijsassistent (niveau 4) of SPW -4 op zak en vind je het geen probleem om soms kort van te voren te horen waar jij ingezet wordt? Dan ben jij uitermate geschikt voor deze functie!

Wij bieden:
  • Een werkplek waar je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en waar je jezelf kunt ontwikkelen;
  • Leuke collega's en een goede werksfeer, de mogelijkheid om te werken binnen verschillende scholen;
  • Een salaris in schaal 4 (max € 2.298,00 o.b.v. een fulltime dienstverband) conform CAO Primair Onderwijs;
  • Korte- en langdurende inzet en wie weet waar dat nog toe kan leiden.

Wil je meer weten over deze vacature dan kun je contact opnemen met Annet Rogoz-Gommers of Marije Zanderink (Coördinatoren Flexibele Inzet), telefoon 053 488 4448, of per mail vervanging@consentscholen.nl. Ook kun je de website van Consent en onze scholen bekijken.

Solliciteren?

Klik op de knop solliciteren. Je motivatie en CV kun je richten aan Annet Rogoz en Marije Zanderink.

 

Acquisitie naar aanleiding van de vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld. Dit geldt ook voor het ongevraagd doorplaatsen van onze vacatures op andere sites.

Privacy statement
Stichting Consent hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bij het gebruik van deze website is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.

Acties